
Alapok, tippek, trükkök a növényi alapú sütés-főzéshez
INGYENES kézikönyvünkben összegyűjtöttük a legfontosabb tanácsokat és tippeket a vegán, illetve növényi alapú táplálkozáshoz, sütés-főzéshez. Hasznos, gyakorlati szemléletű tudásanyag nem csak kezdők számára!
A kézikönyv tartalma:
- a vegán étkezés alapjai
- 10 nélkülözhetetlen vegán alapanyag
- fehérjebevitel növényi táplálékokból
- vegán helyettesítők
- 5 praktikus tipp a finom vegán ételekhez
A tanulmány letöltéséhez kérjük, hogy add meg az alábbi adatokat, majd nyomd meg a KÉZIKÖNYV LETÖLTÉSE gombot és már küldjük is e-mailben az e-könyvedet!
Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen esetben nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek. Adatait felhasználhatjuk hasznos információ tartalmú és reklámcélú hírlevelek küldésére, amelyekről bármikor leiratkozhat.