Ha még 10000 Ft
értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Netamin Natúr Borsó fehérje 500 gramm

Termékkép
  • Borsóból kinyert természetes fehérje
  • Könnyen emészthető, kiválóan hasznosul (98%-os felszívódás!)
  • Natúr íz, sokoldalú használhatóság: turmixok, főzés, sütés
  • 80%-os fehérjetartalommal
  • Tisztán növényi és természetes, nem tartalmaz adalékanyagot
  • Hipoallergén (nem válthat ki allergiás reakciót)
  • NEM TARTALMAZ glutént, laktózt, GMO-t, szóját, állati eredetű összetevőket
  • 1 kg ára 5590 Ft, 1 adag (33 gr) ára 184 Ft
1 darab teljes árú termék
Normál ár: 2795 Ft
Kosárba
3 darab termék -10% kedvezménnyel
Normál ár: 11055 Ft
Kedvezményes ár: 9950 Ft
A te megtakarításod:-1105 Ft (10%)
Kosárba

Termékleírás

Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű fehérjeforrás. Kiemelkedően magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein!
A borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de emészthetősége és hasznosulása miatt is. Emellett teljesen hipoallergén, így nem vált ki semmilyen allergiás reakciót.

Kiváló aminosav tartalom

A borsó fehérje az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, vagyis teljes értékű fehérjének számít. Különösen gazdag elágazó láncú aminosavakban (BCAA-k), melyek fontos szerepet töltenek be az izomnövekedésben és a regenerációban. Lizin és arginin tartalma ugyancsak nagyszerű. A lizin fontos szerepet játszik a kollagén képződésében, erősíti az immunrendszert.

Rendkívül jó emészthetőség

A borsó fehérje könnyen emészthető és ennek köszönhetően a felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos!1 A szervezet szinte teljesen képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni.

Allergiabarát

Az összes fehérje-készítmény közül a borsó fehérje esetében mutatták ki a legkevesebb allergiás reakciót. A tejsavó-, tojás- és szójafehérjék a népesség jelentős részében allergiás reakciót váltanak ki, ráadásul ezek előfordulásának kockázata egyre növekszik a rendszeres használattal.

A Netamin Natúr Borsó Fehérje garantáltan gluténmentes, szójamentes és laktózmentes. Emellett hozzáadott cukrot és adalékanyagokat sem tartalmaz.

Használhatod főzéshez és sütéshez is!

A borsó fehérje meleg vagy hideg receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral, recepttől függően akár a teljes mennyiséget.

Összetevők

Borsóból kinyert természetes borsófehérje.

500 gr = 15 adag

Felhasználási javaslat: fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez.

Hivatkozás:
1 http://www.naturalnews.com/046958_pea_protein_amino_acids_hypoallergenic.html