INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Szállítási feltételek

Termékeink átvételére többfajta fizetési és szállítási mód választható:

Futárszolgálat utánvét:

A www.novenyifeherje.hu oldalon megrendelt termékeket a Natural Fit Life  Kft. (továbbiakban Kft.) megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. (továbbiakban GLS) szállítja házhoz Magyarország egész területén. A kiszállítási díja 10.000 Ft alatti vásárlás esetén 990 Ft, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot a Kft.-nek. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Csomagpont utánvét:

Lehetősége van a csomagot a GLS által megadott, országszerte működő GLS CsomagPontok valamelyikén átvenni. A megrendelés folyamán be tudja állítani, hogy mely GLS CsomagPonton kívánja átvenni csomagját. A GLS CsomagPontos átvétel díja 599 Ft.

Postai kiszállítás / utánvét:

A www.novenyifeherje.hu oldalon megrendelt termékeket a Magyar Posta kézbesíti a feladást követő 5 munkanapon belül. Postai feladás hetente egyszer (keddenként) történik. A postai szállítás díja 10.000 Ft alatti vásárlás esetén 1290 Ft, 10.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Amennyiben Ön nem tartózkodik a megadott szállítási címen a kézbesítés időpontjában, a postás értesítést hagy a csomagról, amit az értesítőn megjelölt postahivatalban tud átvenni.

Személyes átvétel telephelyünkön:

Megrendelt csomagját személyesen is átveheti budapesti telephelyünkön. Címünk: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144. Bay Üzleti és Innovációs Park, földszint 4-es ajtó (a bejárat után jobbra kanyarodva).
Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 8.30 – 17.00, pénteken: 8.30-16:00.

Személyes átvétel esetén kétféle módon tud fizetni:

1. Az online megrendelést követően átutalással előre kifizeti a megrendelt termékek árát.
2. A telephelyünkön a termék konkrét adás-vétele közben készpénzzel fizet. Telephelyünkön bankkártyás fizetésre nincs lehetőség!

A Kft. a megrendelést követően a megadott e-mail címre visszaigazolja a megrendelést.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a megrendelését a Kft. készlethiány vagy egyéb ok miatt nem tudja 3-5 munkanapon belül teljesíteni, erről tájékoztatja a Megrendelőt.

A Megrendelő az átvétel időpontjáig bármikor jogosult a megrendelését visszavonni.

Amennyiben a Megrendelő a csomag átvétele után szeretne a csomag tartalmát illetően panasszal élni, azt az átvételt követő 3 napon belül teheti meg írásban, a hello@novenyifeherje.hu e-mail címre küldve.