Ha még 10000 Ft
értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Csokis-mokkás és vaníliás-fahéjas házi jégkrém

Használd ki a nyarat és készíts fehérjedús házi jégkrémet, amíg tart a forróság. Most két receptet is megosztunk veled, amit akár egy formába öntve, rétegesen is lefagyaszthatsz - garantáltan átütő élményben lesz részed :)!

Hozzávalók:

Csokis-mokka jégkrém:

  • 150 g előre beáztatott kesudió
  • 120 g friss kókuszhús (ha nagyon nem sikerül beszerezni, használj kókuszreszeléket)
  • 2 csésze édesítetlen mandulatej
  • 1/4 csésze agavé vagy más növényi szirup
  • 1/2 csésze erős kávé (ha koffeinmenteset szeretnél, használhatsz gabonakávét is)
  • 1 teáskanál kakaópor
  • 1 adag csokis Vegan Prot3in Triplex

Vaníliás-fahájas jégkrém:

  • 150 g előre beáztatott kesudió
  • 120 g friss kókuszhús (ha nagyon nem sikerül beszerezni, használj kókuszreszeléket)
  • 2 csésze édesítetlen mandulatej
  • 1/4 csésze agavé vagy más növényi szirup
  • 2 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 egész vaníliarúd (elhagyható)
  • 1 teáskanál fahéj
  • csipet só
  • 1 adag vaníliás Vegan Prot3in Triplex

Elkészítés:

Tedd a hozzávalókat aprítóba és turmixold teljesen homogénre. Csinálhatsz külön csokis-mokkás vagy vaníliás-fahájas jégkrémeket, de rétegezheted is őket egy formába. Minimum 4 órát fagyaszd de érdemes egész éjszakára a fagyasztóban hagyni, mielőtt fogyasztod.


Eredeti recept forrása:
myvega.com
A kép illusztráció!

Comments are closed.