Ha még 10000 Ft
értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Egyszerű, lisztmentes banános keksz – alaprecept

Nemrég akadtunk bele ennek a receptnek az eredeti változatába böngészés közben. Annyira egyszerű az elkészítése, hogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy elhiggyük, tényleg működik. Sőt, nagyon finom és tökéletes alaprecept lehet különlegesebb, felpimpelt változatokhoz is. Próbáld ki előbb magában, aztán lehet kísérletezni fűszerekkel, magokkal, csokidarabkákkal, aszalmányokkal - és természetesen más ízesítésű Vegán Protein Triplexekkel is ;)...

Hozzávalók:

Elkészítés:

A banánt nagyon alaposan nyomkodd szét, amíg homogén pépet nem kapsz. Aztán add hozzá a kókuszreszeléke és dolgozd össze. Végül adagold hozzá a fehérjeport és az olajat, keverd jól át, hogy teljesen elvegyüljön a protein a masszában. Nem baj, ha kicsit ragad, de ha nagyon folyós adj hozzá még egy egész kicsi kókuszreszeléket. Végül bélelj ki egy tepsit sütőpapírral, vizes kézzel formázz kis golyókat a masszából és lapítsd ki őket a sütőpapírra. 170°C-os sütőben süsd készre (kb. 35 perc). Ne vedd nagyobbra a hőfokot, mert kívül megég, viszont folyós marad az állaga. Ha szépen bebarnult, vedd ki és hagyd kihűlni mielőtt megkóstolod. Egészségedre!


Eredeti recept forrása:
youtube.com/watch?v=TOnr4tyxdgM


Comments are closed.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.