Ha még 10000 Ft
értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Koronavírus közlemény

A novenyifeherje.hu csapatának nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban

  1. Ezekben a kritikus időkben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ahogy csak tudjuk, szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét.
  2. A novenyifeherje.hu csapat egészséges, gyakorlatban éli az egészséges életmódot és fogyasztja az általunk forgalmazott termékeket.
  3. Működésünk során komoly higiéniai szabályokat vezettünk be az eddigiek mellett. Termékeink eddig is GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készültek (GMP - Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény), biztonságosak, a munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük. Azon kollégáink esetén, ahol ez lehetséges volt, otthoni munkavégzést vezettünk be, a többieknél lecsökkentettük a szociális interakciót, amennyire csak lehet. Szerződött futár-partnereink is fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be.
  4. Egészséges életmód témakörben, - mely az erős immunrendszer alapja, - évek óta számtalan cikket megjelentettünk már. Hiszünk benne, hogy a egy kis találékonysággal ebben a helyzetben is fenn lehet tartani  ezt az életmódot és cikkeinkkel, receptjeinkkel próbálunk ehhez ötleteket, támpontokat adni.
  5. Termékellátás egyelőre zavartalan, mindent megteszünk, hogy így is maradjon. Ha termékhiány lép fel egyes termékekből, azt a novenyifeherje.hu-n jelezzük és amennyiben lehetséges, ajánlunk helyettesítő terméket.
  6. Az utolsó percig ki fogunk tartani abban, hogy a hozzánk fordulók egészségét, immunitását támogassuk, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a feladatunkat a lehető legjobban ellássuk. Bízunk benne, hogy a olvasóink is felelősen viselkednek majd végig ebben a kialakult helyzetben, mivel az (emberi) élet megóvása a legfontosabb. Mint a vegan protein fejlesztői és forgalmazói, tudjuk, hogy mindig lehet az élet mellett dönteni!

Comments are closed.