Ha még 10000 Ft
értékben vásárol INGYENES KISZÁLLÍTÁS
(0) db termék
0 Ft

Neked mi a kedvenc reggelid? Ha expressz gyors napindító fogást kell mondani, egyértelműen a kész müzlik és granolák ugranak be még a mindenevőknek is. Ezért most egy fantasztikusan finom, proteinnel dúsított granola receptjét hoztuk el Nektek. Ha előre elkészíted, egész héten tartalmas reggelid lehet egy kis növényi tejjel felöntve. Egyetlen baja van: nehéz megállni, hogy ne fald be azonnal az összeset...

Hozzávalók:

  • 125 g puha aszalt datolya kimagozva
  • 200 g zabpehely
  • 25 g vaníliás Vegan Protein Triplex
  • 3 evőkanál mogyorókrém
  • 3 evőkanál növényi szirup
  • 3 evőkanál olíva vagy egyéb olaj
  • 75 g (pekán)dió felaprítva
  • 1 csipet só
  • fahéj, mézeskalácsfűszer ízlés szerint

Elkészítés:

Aprítóban daráld masszává a datolyát. Add hozzá a mogyorókrémet, az olajat és a növényi szirupot, majd jól keverd össze. Tedd egy tálba a száraz hozzávalókat, keverd ezeket is jól el egymással, aztán add hozzá a masszát is. Kézzel morzsolgasd szét a datolyás krémet úgy, hogy lehetőleg mindenhova jusson belőle. Ha ez sikerült, terítsd az egészet sütőpapírral kibélelt tepsire és mehet is a 170°C-os sütőbe 20 percre. Félidőben érdemes átkeverni kicsit az egészet. Ha lejárt az idő, vedd ki a sütőből és hagyd kihűlni, mielőtt tárolódobozba vagy üvegbe tennéd. Természetesen variálhatod a receptet, használhatsz kókuszos vagy csokis proteint is a vaníliás helyett, tehetsz bele egyéb aszalt gyümölcsöket, magokat is, a növényi szirupot helyettesítheted mézzel, ha úgy jobban tetszik. Alakítsd kedvedre és fogyaszd egészséggel!

Comments are closed.

Kérjük, még VÁRJ, amíg ezt a zöld ikont látod! Ha most bezárod az oldalt, rendelésed sajnos nem kapjuk meg.